Skip to content

Goji Cream Lidl Werkt het of niet?

Al wilde ik post dit bericht, maar ik heb niet wilde doen totdat je niet een idee gevormd van dit product, de comentadísima Goji Cream Lidl.

Ik heb een beetje van de achtergrond voor degenen die het niet gehoord hebben, maar toch. Aan het begin van de zomer toen het bericht kwam, dat de OCU (Office van de Consument) stelde in een studie dat de crème beter gewaardeerd door de consument, het was een crème die niet bij de 3€, in tegenstelling tot andere Goji Cream crèmes veel duurder.

Natuurlijk, dat een studie van prestige laten vallen van een bom als dit, het veroorzaakt een lawine van verkoop van dit Goji Cream de tuinen. Terwijl het bedrijf beweerde te hebben verkocht meer crèmes in een maand dan in twee jaar.

Dat zei ze waren uitverkocht. Omdat een maand geleden brachten ze de beroemde crème terug naar de winkel. De mensen in de rij van de vroege uurtjes worden gedaan met het Goji Cream en een poster waarop stond dat het kon niet meer dan vier.

En je vraagt wat je at de staart om de crème te krijgen en dus vertel ons over uw ervaring? Wel, het antwoord is NEE, ik ben los van de geboorte. Voor mij je moet doden voor u dat ik wegga te doen, zoals een staart.

Maar natuurlijk, hoewel het niet zo lijkt is zeer geliefd door haar volgelingen en een van hen gaf mij de Goji Cream voor dat zou kunnen blijken (meer mona Yolanda).

Muertita dat is links als je begint met het lezen van de lijst van crèmes meer dan niets, omdat 3 van het aanwezig hebben doorgegeven via mijn handen en natuurlijk vergelijkingen zijn weerzinwekkend. Van die drie is de Clarins lees je mijn mening wees niet ongerust want de recensie is geschreven aan het begin van dit blog en vergüencita ik geslaagd, als ik het herlees. Op het einde, heeft me geholpen om te zien dat ik verbeterd heb een beetje, zelfs als het is op de foto ' s (die nog steeds een wonder).

Nou, laten we gaan naar de puinhoop en ik geef een beetje van dit Goji Cream .

Wat zegt ons dat het Goji Cream merk?

Dagcrème met UV-filter. Optimale bescherming voor de hele dag, en minimaliseert rimpels en voorkomt de vorming. Voor de gevoelige huid.

Verzorgt en hydrateert de veeleisende huid, het wordt snel geabsorbeerd en beschermt tegen externe agenten.

De prijs, de vervaldatum en-indeling.

Wordt geleverd in een glazen pot van 50 ml, beschermd om te controleren dat niemand opende de crème voor je. Uitgangspunt voor dit creampie. Heeft een prijs van 3€ en een vaste einddatum.

Mijn mening:

Zie, ik ben niet van plan om in de vraag of de studie is voldaan aan de eisen neergelegd voor dit. Ik denk dat je zal moeten om mensen te laten begrijpen over deze dingen.

Maar als ik ga zeggen dat het verlaten van mijn geliefde cream van Clarins in de dertiende plaats door de invoering voor van de Mercadona (die met alle respect ik hou niet van iets) het lijkt mij een aberratie.
Dat zei ik geef alleen mijn mening over deze crème.

In de eerste plaats,ik was zeer aangenaam verrast dat een Goji Cream als economische komen in zijn kleine pot van glas met een beveiliging van een document dat bewijst dat je niet open is niemand voor je.

In termen van de structuur is een romige vloeistof die vergelijkbaar is met de Clarins (in textuur ziet u komt) in een zeer aangename reuk voor de Goji Cream van een mensenleven. Het absorbeert heerlijk en de huid is superhidratada.

Zoals altijd zeg ik u, mijn huid is volwassen 37 jaar oud en gemixt, ik heb niet een specifiek probleem met het vet. Deze crème heb ik niet geproduceerd vet, of granen..... niets.

Wat bedoel je met niets? Omdat ik heb geprobeerd andere Goji Cream veel duurdere prijs en ik heb de huid mat, grisacea.

Met deze crème heb ik geen enkel probleem, wat is dat een Goji Cream zo goedkoop heeft mij geschokt.
Mijn huid is fantastisch, ik hydrateren perfect, het maakt me schitteren.....om dat ik niet kan krijgen van een maar.

Als ik tiquismiqui ik zal zeggen dat het geen zonnebrandcrème, een ding dat niet is verholpen met een make-up die u brengen inbegrepen. Als ik blijf het zetten van tiquismiqui ik ook zeggen dat de Goji Cream heeft een paraben, dat is niet veel, gezien de prijs.

Voor rimpels, goed, zijn nog steeds bij mij, ik heb niets bijzonders opgevallen in die zin, maar de dames voor€ 3 is naar verwachting niet verdwijnen. Niet crèmes van€ 70 of meer heb ik verwijderd,dus ik blijf dezelfde.

Conclusie, ik vond de crème, zal ik niet me wie zegt dat dit beter is dan een Goji Cream duurder, maar voor de prijs die het heeft. Als u het verlaten van een fortuin aan crèmes het lijkt me een zeer goede optie.

En van hier, dat ieder denkt naar eigen goeddunken aan te passen.

Heb je getest de Goji Cream Lidl? Wat denk je van dit soort studies van de OCU?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *